Een lastige tijd voor ondernemers in Nederland

Een lastige tijd voor ondernemers in Nederland

Je bekijkt nu Een lastige tijd voor ondernemers in Nederland

Ben jij een zelfstandige stukadoor of ondernemend in een andere markt in Nederland? Dan heb je momenteel een top of flop periode. Een groot aantal Nederlanders heeft het momenteel lastig om zijn bedrijf boven water te houden. Daarnaast is het lastig om als ondernemer momenteel te investeren. Ga je volledig inzetten op een duurzame toekomst of koop je tóch nog een vloot goedkope diesels?

Kent de diesel nog een toekomst?

De dieselauto’s hebben het de Nederlandse ondernemers de afgelopen jaren een stuk makkelijker gemaakt. Ze zijn betrouwbaar, sterk en rijden over het algemeen heerlijk. Ook het onderhoud van deze dieselbussen is zeer beperkt. Je bent genoodzaakt je roetfilter schoonmaken en je bus te voorzien van periodiek onderhoud. Wij raden je aan om hiervoor naar de specialisten van autobedrijf Rijsbergen te gaan, wij kennen ze ook wel als RM Performance Center. Maar het is momenteel lastig te bepalen welke koers je het beste kunt varen met je bedrijf. Kies jij voor een nieuwe (duurzame) elektrische bus of blijf je trouw aan de betrouwbare diesel?

Investeren tegen hoge maandlasten

Steeds meer Nederlandse consumenten en bedrijven investeren in duurzame energie. Een van de meest bekende oplossingen zijn de zonnepanelen. Maar voor ondernemers is het niet zo eenvoudig. Een groot aantal horecabedrijven hebben vaak dure apparatuur aangeschaft. Denk hierbij aan grills, frituren en dergelijken. Sommige apparatuur kan op gas werken en om direct om te schakelen naar elektrische alternatieven die je op zonne-energie kunt draaien is vaak een te grote investering.

Maak gebruik van de huidige trends

Zie jij een mogelijkheid om te ondernemen in tijden van crisis? Kijk of je met je bedrijf de Nederlandse bevolking kunt helpen om deze winter door te komen. Denk bijvoorbeeld aan het doneren van geld of voedsel aan lokale voedselbanken. Ook is het mogelijk om mensen aan een (bij)baan te helpen zodat ze iets extra’s kunnen verdienen om de huidige inflatie boven te blijven. Zolang we elkaar helpen, staan we nooit alleen!

Wie bewaard, die heeft wat

Het is nogal een oud gezegd maar het is zeker waar. Ben jij nog niet helemaal zeker over welke investering de juiste is? Wacht dan nog gewoon even af! Misschien is het nu niet verstandig om te investeren in een nieuwe vloot diesel- of elektrische auto’s. Misschien is het verstandig om te investeren in duurzame energie? Wie weet.

Geef een antwoord